perjantai 24. lokakuuta 2014

Maalauksia musiikin mukaan

Monista suorituksista voidaan käyttää ilmaisua yliyrittäminen, jännittäminen. Kyseessä voi olla esiintyminen, urheilu tai taiteen tekeminen. Taiteessa puhutaan myös valkoisen paperin kammosta eli aloittamisen vaikeudesta ja jännityksestä. Vesivärimaalareille ylityöstäminen on myös tuttua – hyvää työtä ei osaa lopettaa ajoissa ja pilaa sen viimemetreillä. 
 
Vesivärikurssillamme  22.10.14 oli vuorossa rentoutusharjoitus. Maalausta musiikin tunnelman mukaan. Tässä harjoituksessa kukaan ei vitkastellut ja työt olivat valmiit kun musiikki loppui – ja hauskaa oli. Jos ei tykännyt musiikista se sai näkyä työssä. Tapettipaperille syntyi kurssilaisilta vapautuneita erilaisia tunnelmia eri musiikkilajien mukaan. Tässä muutamia kuvia. Kevätnäyttelyssä lisää livenä.


 

5 kommenttia:

 1. Kyllä musiikki on innoittanut akvarellisteja upeisiin tuloksiin!

  VastaaPoista
 2. Näidenkin harjoitustöiden tekijöinä ovat kurssilaiset, joista toiset ovat harrastaneet pitkään ja toiset vasta aloittavat akvarellimaalausta.

  VastaaPoista
 3. Ei mitään ryppyotsaista hommaa ole Anjan kanssa, vaikka yritämmekin tosissaan oppia akvarellin hankalaa tekniikkaa. On mukavaa, että saa asiantuntevaa apua, kun sitä voi nyt pyytää.

  VastaaPoista
 4. Anjan kanssa homma ei ole turhan ryppyotsaista, epäonnistuneestakin työstä hän etsii onnistuneen paikan. Niin ei pääse lannistus valtaamaan poloista tuhertajaa. Kun akvarelli on niinkin vaikeaa. Mutta juuri siksi niin mielenkiintoista.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kannustavasta palautteesta. Kiva on yhdessä paneutua akvarellien ihmeelliseen maailmaan.

  VastaaPoista